Palvelut
Olipa tarpeesi pieni kattoremontti, katon puhdistus tai peräti uuden katon rakentaminen, olemme valmiita kiipeämään reippaasti katollesi ja hoitamaan koko projektin taidolla ja kokemuksella alusta loppuun. Teemme töitä ympäri vuoden.Pyydä siis tarjous ja tilaa kattopalvelut meiltä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Kun etsit laadukasta ja luotettavaa rakentajaa, joka hoitaa koko toimeksiannon alusta loppuun aikataulussa pysyen, Parnea Rakennuspalvelu vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Laajan osaamisemme ansiosta voimme tarjota sinulle todennäköisesti kaiken mitä tarvitset. Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä, niin rakennetaan  yhdessä sinun toiveesi todeksi.

Meillä on kokemusta taloyhtiötason projekteista, joten tunnemme ja hallitsemme niihin liittyvät erityishaasteet.Teemme aina kokonaisvaltaisen ja selkeän tarjouksen, jossa koko projekti alusta loppuun on otettu huomioon - et joudu tulkitsemaan moniosaisia ja mutkikkaita osatarjouksia lisäehtoineen. Pyydä tarjous tai kysy lisää.

Ota yhteyttä

040 748 1112

Yhteystiedot

Pääkonttori

PARNEA Oy
Y - tunnus: 2508795 - 8
  • Solakalliontie 1 C 3
  • 00640 Helsinki, Finland
  • 040 748 1112
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Soittakaa minulle!